5/23/2008

Парти инфо - 23 - 24 Май



23 Май
Петък Pure Pacha
Sarah Main
Мястото: Yalta club, София

От 22 до 24 Май ще бъде официалното откриване на лятната градина на YALTA
CLUB с бийч парти SUN.FUN в продължение на три дни, което ще включва декор
от няколко тона истински пясък, превръщайки градината в плаж, и ще помогнат всички на партито да се чувстват вече на море.

Тази година поради големия интерес SUN FUN ще се провежда всеки месец като част от подготовката за морските партита на YALTA. Специален гост на SUN.FUN е SARAH MAIN, резидентка на Pacha, Ibiza и най-популярната жена ди-джей в света през последните няколко години.

SARAH MAIN пристига у нас по препоръка на ментора си PETE TONG, който всяка
година й оставя честта да открива за него на партито му Pure Pacha.

***

23 Май
Петък
Rowan Blades
Мястото: club Escape, София

Rowan Blades e световно известен като част от легендарно успешния проект Breeder. Oще с първите си два сингъла продуцентското дуо Simon Noble-Rowan Blades жъне потресаващ успех. „The Chain” и „Twilo Thunder” се продават за отрицателно време в 25 хил. копия из целия свят и успяват да впечатлят самият Sasha, който ги включва в култовата си компилация Global Underground 009: San Francisco.

Въпреки разпадането на продуцентското дуо през 2001, успехът на Breeder издига собственият лейбъл на Rowan – Rhythm Syndicate на топ позиции в електронната индустрия като го правиви един от най-значимите експортери на качествена музика в Aнглия. Rowan стартира и нов проект със звуковия инжинер на Sasha Gaetan Schurrer, a през 2004 се събира отново със стария си другар Simon Nobel, за да направят култовия хит „Funky Summa”.

Диджейската кариера на Rowan го е разходила из целия свят. Подобно на най-добрите си приятели Omid и Desyn Masiello англичанинът е част от постпрогресив поколението, което обича да кара публиката да танцува.


***

23 Май, Петък
DJ BOLIVAR ( NY )
Мястото: Клуб Chervilo
Начало: 23.00

***

24 Май
Събота
Бen Macklin (UK)
Ivan
Мястото: Клуб Chervilo

Няма коментари: