5/23/2008

Специален лектор за Lux Only

Уче Оконгво
, пионер в областта на бизнесконсултациите в луксозната индустрия, пристига като специален лектор за Конференцията LUX ONLY, която ще се състои на12 и 13 юни в хотел Sheraton Sofia Balkan.

Патрони на конференцията са посланикът на Франция у нас Етиен дьо Понсен и посланичката на България във Франция Ирина Бокова.

Сред гост-лекторите на конференцията са Жак Буле, мениджър на една от най-луксозните френски бижутерски марки Korloff. Той ще донесе за конференцията великолепни творения от злато, диаманти и скъпоценни камъни, а Ан-Клер Родари и Франсоа Жанет от Перно Рикард ще представят най-драгоценните напитки на компанията и тенденциите в търсенето на луксозни питиета в световен мащаб.

Френското разбиране за гурме ще бъде представено от собственика на един от най-класните парижки ресторанти „La Tour D'Argent" Андре Тераил, управляващият директор в една от най-старите френски винарни Фикофи - Кристоф Буре, ще запознае делегатите на конференцията с традициите във френското винопроизводство.

За участие в конференцията пристигат международният издател на сп. Madame Figaro Патрик Морео и управляващият директор на Eurocopter Romania Жан-Луи Маскле. Собственикът на една от най-старите аукционни къщи, специализирана в търгове за ордени, нумизматика и филателия Spink, Оливие Стокър и президентът на Christie's Great Estate Йоахим Вранг – Виден ще придадат аристократизъм на дискусиите.

Дни след премиерата си у нас Citroen C5 ще бъде официален превозвач на Lux Only, а Unicredit Bulbank ще е финансов партньор. Официална камера на събитието ще бъде Canon, а на Plesio е поверено осигуряването на максимално луксозна и комфортна среда за работа на акредитираните журналисти.

Делегатите на конференцията ще усетят „l'Arrt de vivre" по време на галавечерята в резиденция Лозенец и на официалните обеди с гости-лектори, по време на кафе паузите, където ще бъдат представяни последните тенденции в модата и козметиката, в гурме културата и в стилните питиета. Един щастливец ще спечели вечеря за двама в „La Tour D'Argent" в Париж. А всички ще се почувстват за два дни част от елита на лукса.

Г-жа Уче Оконгво е създател на Luxe E.t.c., водеща компания за стратегически и управленски консултации, специализирана в луксозната индустрия, чиято централа е в Париж.

Г-жа Оконгво ще представи в София бестселъра си Luxury Fashion Branding – Trends, Tactics, Techniques, издадена миналата година и вече преведена на пет езика. Това е първата книга, изцяло посветена на луксозния бизнес.

Уче е и главен редактор на луксозното онлайн списание Luxe-Mag.Com и председател на The Luxury Centre в ESC Rennes School of Business, едно от най-добрите френски училища по бизнес.

Уче работи с най- известните луксозни марки, сред които Louis Vuitton, Gucci, Dior, Piaget, Fabergé, Burberry, Coty Prestige и L'Oréal и др. Тя е в бордовете на базирания в Москва Global Luxury Forum и на The Luxury Centre в Париж. Тя има магистърска степен от бизнесучилището в Brunel University, Лондон и е професор в ESC Rennes School of Business.

Няма коментари: